L'imperi de la llengua comuna (Entrevol) por Juan Carlos Moreno Cabrera

June 17, 2019

L'imperi de la llengua comuna (Entrevol) por Juan Carlos Moreno Cabrera

Titulo del libro: L'imperi de la llengua comuna (Entrevol)

Autor: Juan Carlos Moreno Cabrera

Número de páginas: 228 páginas

Fecha de lanzamiento: January 22, 2017

ISBN: 8494287613

Editor: Voliana Edicions

Obtenga el libro de L'imperi de la llengua comuna (Entrevol) de Juan Carlos Moreno Cabrera en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Juan Carlos Moreno Cabrera con L'imperi de la llengua comuna (Entrevol)

Segons l'espanyolisme lingüístic, els intents d'aconseguir que les llengües diferents del castellà ocupin un lloc preferent en les comunitats aut.nomes «bilingües» no sols constitueix un greu atemptat contra la unitat de la «nació espanyola», sinó que contribueixen decisivament a la divisió, a la ignorància i a l'empobriment de la població. A més, aquests intents, tot i que en aparença van adreçats a normalitzar i dignificar el que anomenen «llengües auton.miques», en realitat tenen un prop.sit ocult: destruir la llengua espanyola i la nació espanyola i contribuir a la confrontació entre les persones i les institucions.

Juan Carlos Moreno Cabrera denuncia, des de Madrid, en el primer llibre en català de l'autor, aquest discurs de l'imperialisme lingüístic espanyol de manera raonada comentant dotzenes de textos que són exponents del discurs de la glotofàgia, la doctrina que justifica el lingüicidi de la llengua catalana (i de les altres llengües sense imperi).