Aigua avall (Catalan Edition) por Josep Maria Folch i Torres

July 15, 2019

Aigua avall (Catalan Edition) por Josep Maria Folch i Torres

Titulo del libro: Aigua avall (Catalan Edition)

Autor: Josep Maria Folch i Torres

Número de páginas: 176 páginas

Fecha de lanzamiento: December 30, 2009

Editor: Amsterdam

Aigua avall (Catalan Edition) de Josep Maria Folch i Torres está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Josep Maria Folch i Torres con Aigua avall (Catalan Edition)

L’edició especial centenari de la novel·la més important de Josep M. Folch i Torres. La versió definitiva de l’obra, amb una nova i acurada edició.
La història d’un amor impossible, amb la lluita obrera de la Barcelona de principi del segle xx com a teló de fons. La Roseta, l’heroïna proletà- ria, rebel i pragmàtica però inconstant, que escalarà posicions en la convulsa societat del tombant de segle. L’Agustí, obrer idealista de caràcter submís, que es deixa portar aigua avall empès per les circumstàncies. Els seus camins s’encreua- ran en un recorregut ple de conflictes, adversitats i situa- cions tràgiques. Un veritable retrat de l’època. Una obra d’estil àgil que aprofundeix en els sentiments i les idees, sovint contradictòries, dels seus protagonistes.