Blootvoeters en beschuitgras (Dutch Edition) por Diederik Samwel

October 16, 2019

Blootvoeters en beschuitgras (Dutch Edition) por Diederik Samwel

Titulo del libro: Blootvoeters en beschuitgras (Dutch Edition)

Autor: Diederik Samwel

Número de páginas: 198 páginas

Fecha de lanzamiento: February 21, 2013

Editor: Querido Fosfor

Blootvoeters en beschuitgras (Dutch Edition) de Diederik Samwel está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Diederik Samwel con Blootvoeters en beschuitgras (Dutch Edition)

Dit boek gaat niet alleen over voetbal, maar vooral over Suriname. Blootvoeters en beschuitgras is het persoonlijke verhaal en het journalistieke verslag van een verblijf in Suriname. Als voetballer ontdekte journalist Diederik Samwel tal van raakvlakken tussen voetbal en samenleving. Van gezinsleven tot staatshuishouding. Van de spanning tussen creool en hindoe tot de rivaliteit tussen de topclubs Transvaal en Robinhood. En van de moeizame wederopbouw van de economie tot de voorzichtige pogingen een profcompetitie van de grond te krijgen.
Gesprekken met onder anderen Clarence Seedorf, Ronnie Brunswijk, Stanley Menzo, Henk ten Cate en Johnny Kamperveen. Jaar oorspronkelijke uitgave: 2002. Elsevier over Samwels boek 'Suriname uit het hart': 'Dit boek leest als Kuifje in Suriname. Met een aanstekelijk enthousiasme neemt Samwel, een halve Surinamer die nieuwsgierig blijft, de lezer op sleeptouw.'