La gran teranyina (Catalan Edition) por Roger Vinton

September 19, 2019

La gran teranyina (Catalan Edition) por Roger Vinton

Titulo del libro: La gran teranyina (Catalan Edition)

Autor: Roger Vinton

Número de páginas: 400 páginas

Fecha de lanzamiento: December 21, 2017

Editor: Edicions del Periscopi

Obtenga el libro de La gran teranyina (Catalan Edition) de Roger Vinton en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Roger Vinton con La gran teranyina (Catalan Edition)

Amb un enfocament crític i de gran angular, Roger Vinton estira els fils adequats per descosir les versions oficials i posar al descobert els orígens i els moviments d'alguns dels lobbys empresarials i familiars amb més poder del nostre país. El Barça, La Caixa, les companyies asseguradores, els magnats del ciment, el món del motor o la indústria farmacèutica, entre d'altres, són objecte de la seva investigació, mitjançant la qual estableix una relació directa i dinàmica entre l'anècdota i els fets amb la voluntat de revelar els mecanismes del poder que ens governa, però, sobretot, amb la intenció explícita de reconnectar el discurs mediàtic amb la realitat.
La gran teranyina revela l'estructura opaca des d'on determinats agents exerceixen el poder a través del qual controlen fets i situacions que afecten diàriament la nostra societat. Aquest llibre ens permet, en paraules del seu autor, obrir els ulls i ser conscients de l'immens poder de l'individu, alhora que ens convida a reflexionar i fer memòria per alimentar l'esperit crític i bastir una opinió pròpia.
Una investigació profunda que canviarà la percepció que el lector té del seu propi país i també un manual de consulta que servirà de brúixola a qui s'endinsi en la selva del poder.
Pròleg d'Andreu Barnils